Bajsar snett på er allihopa!

Jävla idioter jag har till läsare, vissa iallafall!
Jag slutar blogga nu, eller nej jag bloggar men på en anonym blogg.
Ni kan ju fortsätta sitta här och dregla era töntar! :D
Kiss my ass.

Min drog ♥


Träningsdags igen!

Idag är det träningskväll som gäller, nu ska vi först äta nånting,
sen skjutsar pappa oss till hallen. Hör av mig när jag kommer hem.
Massa pussar från BarbieIsabell.

Nytt i garderoben!

"I wont say linnet" är köpt på Jc.
Den andra t-shirten är från H&M fast jag har den i grå.
Äntligen har jag skaffat magtröjor, it's soo BarbieIsabell's style!

Facelook today.

Nu måste jag gå till bussen, eller jag ska gå kvart i så jag har lite tid. Idag efter skolan kommer lillasyster till mig och så ska vi väl hitta på nått. Jag bloggar senare när jag kommer hem om jag inte får in nått inlägg i skolan eller så. Men ha en bra dag sålänge. PUSS / BarbieIsabell

Ska sova nu!

Nu ska jag lägga mig och somna till min teve. Imorgon ska jag vara med idisen, min lilla tjej. Det kommer bli awesome! Hörs imorgon. Puss och godnatt från eran BarbieIsabell!

Nu ska jag...

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en låång varm dusch, sen ska jag gå och lägga mig. Jag gör nått inlägg innan jag lägger mig så.. vi hörs snart bitsches!

Alla gånger som du sa.


Nå mig privat?

Ja, om ni nu vill prata med mig om andra saker än bloggen och sånt, kanske bara har nån fråga som ni inte vill ska synas i bloggen..Då kan ni alltid mejla mig till [email protected]. Jag svarar alltid!
Puss från eran BarbieIsabell ♥

Hjälp mig!

Hur ska jag göra? På fredag ska jag dra och pierca mig i stan med syster Linn Bergman. Jag ska ta i naveln, det är bestämt, men jag ska också ta i tungan eller ögonbrynet.. Vart ska jag ta? Snälla kan ni hjälpa mig? Vad är snyggast? Skriiiiiiiiv..

Baby you're a firework

Jag saknar min kille så jävla mycket, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle ta första flyg till Egyten bara jag hade pengar. Snälla kan du bara komma hem nu älskling? Han kommer hem på söndag och jag svär, jag kommer stå vid hans dörr när han kommer, sen sover jag hos honom! Finns det någon som har en tidspolare eller nånting som gör att det blir söndag kväll nu?
Snacka om att jag längtar!!!
Du är det finaste som finns hjärtat, tack för att du finns hos mig!

Hissar/dissar

Solarium - Det är det bästa som finns, allvarlig talat. Man kan göra sig brun när man vill. Bara att gå till ett solarum och betala 60 kr för en halvtimme och du blir verkligen brun, bara på en gång!
Magtröjor - Så jävla hett med magtröjor och när man har jeans under, speciellt när man har navelpiercing som syns lite där under. So BarbieIsabell's style! ;)
Brun utan sol - Brun utan sol krämer gör en så otoligt fläckig, dessutom är det sån otroligt oäkckta brun färg. Den är snarare orange och det är inte snyggt!

Music is my life


Mitt beroende!


Söta unge!

Fick en jätte söt bild från min fina syster Linn. I love you girl!
Här är bilden! (a)

Ät dig tjock Isabelle!

Jag ska äta mig tjock nu.. Jag ska äta två hela hamburgare och inte lämna nånting. Shit jag kommer inte ens få i mig en enda innan jag kommer vara mätt. Men jag är som jag är. Smal som ihelvete :)

Två piercingar på fredag.

Det kommer nog bli i naveln och tungan, soo barbieisabell's style! ;)

Min pojkvän!

Värdens jävla snyggaste kille! ;o

Keff design xd

Haha jag vet att min design är helt jävla konstig.. men jag ska fixa den när jag orkar!

Hemma nu!

Hej babys! Nu är jag hemma efter en till dag i skolan. Den rullade på ganska fort. Jag slutade ju tio över två och det är hyfsat tidigt. Nu sitter jag iallafall här och kollar på film med massa glass. Gottigott! Imorgon ska jag träffa Linn en stund efter skolan. Sen sover bebisen här på fredag också. Så det kommer bli nays ;)

Nu går jag!

Bussen går om en kvart så nu måste jag gå,
kanske springa till och med. Vi hörs! Puss/ Barbieisabell

Jag orkar inte.

Det här är Isabell som signar ut, slut...

12 januari

Idag är det onsdag och det är bara fyra dagar kvar tills jag får träffa min andra halva igen. Jag mår så jävla dåligt utan hans närhet. Jag menar allvar, jag mår verkligen inte bra utan honom. Så det ska bli underbart när han kommer hem. Saknaden är enorm! Iallafall, skoldag nummer två idag då.. Undra hur den kommer gå. Jag är inte alls lika taggad idag jag som jag var igår kväll. Jag ska vara ärlig och säga det att jag sitter här och gråter för att jag mår så jävla dåligt på grund av skolan, vännerna och pojkvännen. Skolan dödar mig, vänner försvinner och Filipo är inte hemma.. och jag behöver honom verkligen som mest nu. Men han är i ett annat land och kan inte ens smsa. FAN.. Jag kommer gå in i väggen. Jag kommer bryta ihop snart... Ingenting är som det ska..

Läggdags!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och kolla på tv. Mysigt! Jag har ont i magen också... riktiga jävla kramper. Hoppas det är borta tills imorgon. Men godnatt på er så hörs vi imorgon. Puss!

Länkbyte!

Frida berg

I love it!


Taggad.se

Tja alla snygga bloggläsare! Som ni såg så gästbloggade min älsklingstjej lite i inlägget nedanför. Trevligt! Well, imorgon är det skoldag nummer två på denna termin. Och jag känner mig grymt taggad. Jag har aldrig vart det förut men nu jävlar, nu är det nytt år och nya tag. Ellerhur babys? Jag ska satsa högt i skolan alltså, jag ska gå ut med mvg i allting. Önska mig lycka till? Haha jag kommer aldrig lyckas. Men jag ska satsa iallafall. Men nu ska jag snacka med min syrra i telefon. Hör av mig snart igen. Puss/ Barbieisabelle ;)

gästbloggning :)

Hej alla isabelles söta bloggläsare! Ida Gripenbrand hära, tänkte berätta något kort om mig " Jag bor i Segeltorp med min familj och går i kunskapsskolan. Går inte på någon direkt "aktivitet" utan springer ofta med lite olika personer. " Just nu sitter jag i mitt rum, lyssnar på musik och snackar med lite intressant (!) folk. Nu vill jag berätta lite om vad jag tycker om min lilla barbiedocka isabelle, nä det lät inte så snäll men haha ! Isabelle är en sjukt fin person på ut&in sidan, hon bryr sig om mig tillskillnad från andra liksom? Och behöver inte spela mäktig, för hon är det ! För mig betyder hon jättemycket, liksom hon är som min storasyster. Jag kan verkligen lita på henne , till 100 % . Jag vill verkligen träffa henne snart, det är skönt att kunna prata med någon som förstår sig i mig . Förutom allt jag sagt att hon är, så är hon en ängel på vår jord! Jaaaahapp, det var väll typ allt från mig . Här får ni en låt som passar in till henne + en bild på mig :


Haha, driv..



PussN Ida!

Självförtroende!

Jag säger bara en sak angående ditt självförtroende. Bry dig inte om vad andra säger att du ser ut som? Var dig själv, klä dig som du känner att du vill klä dig. I dom kläderna du trivs i. Våga stå för den du är och skit i alla andra. Låt ingen ändra på dig och ditt utseende. Du är den du är och det borde alla acceptera. Men i dagens läge gör vissa inte det. Folk får kommentarer hit och dit. Det är tragiskt!!

Ett måste!

Jag måste bara säga att jag älskar min lillasyster grovt mycket, Ida Gripenbrand. Den finaste systern i världen. Jag älskar dig grymt mycket, hoppas du vet det! Vi måste träffas snart vännen!

Gryyym låt!


Tidsintällt inlägg!

Hej babes. Som ni ser har jag världens snyggaste design. Awesome! Well, idag efter skolan drog jag hem och kollade på tv. Jag proppade i mig ett kilo godis på en kvart. Inte bra! Jag kommer bli tjock. Nejmen iallafall. Första skoldag var okej. Det känns som vi hade typ månaders lov. Jag hann med så himla mycket på dom tre veckorna. Men det bästa av allt var ju när jag och älsklingen blev ett. Bästa dan i mitt liv. Nu hoppas jag bara på att han ska komma hem. Eller det är klart han kommer hem..Men det är om fem dagar. Buhuh.. I veckan ska jag inte göra nått speciellt, på fredag har jag engelskaprov. Sen är det inga mer prov för jag går bara denna vecka och nästa vecka, sen har jag prao i två veckor. Puss på er! ;) / BarbieIsabel

Första inlägget!

Hej babes. Första inlägget i denna bloggen då. Visst är det awesome att jag skaffat en ny blogg? Eller jag heter ju inte Isabel egentligen. Men jag vill heta det och varför inte då skaffa en blogg med det namnet? Designen snodde jag från en annan så jag har inte gjort den själv. Men jag ska fixa en som jag gjort helt by my self. Denna får vara sålänge. Hoppas ni gillar min blogg och att ni kommer följa den. Jag kommer skriva mycket om vänner, pojkvännen och massa mer. Soo barbie-style!

RSS 2.0